باز بوی ماه محرم بر مشام می خورد ....
منبع : توکا
منبع : توکا
دارم به سر یابن العَلی سودایِ عشقت
روی لبم گل می کند آوایِ عشقِت
نَما یبن زهرا (سلام الله علیها) به ما یک عطایی
که ما هم ایشالا بشیم کربلایی
حبیبی حسین(ع) جان...حسین عزیز زهرا (س)
هر کی دلش به عشق اربابش اسیره
سوی گناه و معصیّت هرگز نمیره
منم عبدِ مسکین دارم شور و آوا
ما رو کن حسین جان خودت اهل تقوی
حبیبی حسین(ع) جان...حسین عزیز زهرا (س)
از جاریِ رود غمت ، آب وضومه
جون دادنِ در وادیِ تو آرزومه
به یاد غم تو دل من حزینه
به اِذن ابالفضل زنم من به سینه
حبیبی حسین(ع) جان...حسین عزیز زهرا (س)
منبع : توکا
هر چقدر تبلیغات علیه حجاب و زنان محجبه در رسانههای مختلف در جهان گستردهتر میشود، موفقیتها و کسب درجات گوناگون از سوی دختران و زنان مسلمان در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز بیشتر میشود تا افکار عمومی جهان بداند واقعیت، چیزی غیر از خروجی رسانههای غربی است؛ مسالهای که اکنون از سوی یک محقق محجبه ایرانی به اثبات رسیده است.
تیم تحقیقاتی دانشگاه ملبورن با همکاری «بهناز حیدرچی»، دانشمند ایرانی این دانشگاه موفق شدند با واکسینه کردن گاوها با پروتئین HIV، شیری با خاصیت ضد ایدز تولید کنند.
دختر شهید حسن تهرانیمقدم در همایش دختران نخبه استانداری تهران که امروز سه شنبه برگزار شد، در نامهای خطاب به پدرش گفت: «پدر خوبم خوب میدانی که این اولین نامهای نیست که برای تو مینویسم و خوب میدانم که آخرینش هم نخواهد بود، چرا که بعد از رفتنت تازه وقتت آزاد شده است و میتوانی با هیچ عجلهای حرفهایم را گوش کنی و درد و دلهایم را بشنوی. درد و دل کردن با تو مثل نشستن بر سر مزارت، مثل بوسیدن قاب عکست، بو کردنگاه بهگاه چفیهات و مثل نماز خواندن روی مهرت شیرین است».
او در نامه به پدرش اینگونه ادامه میدهد: «امیدم این است که هر لحظه مرا میبینی و صدایت که میکنم، نشستهای پیش من و گوش میدهی. برای هر کاری که میخواهم از تو اجازه بگیرم، منتظر نمیمانم که از ماموریت برگردی یا به چند نفر زنگ نمیزنم تا یکی گوشی موبایل را به تو برساند و من چند کلمهای با تو حرف بزنم و کافی است که یک آن تو را صدا کنم، آن وقت لبخند روی صورت قشنگت را تصور میکنم و آرام میشوم. گاهی هم اخم میکنی فکر نکن نمیفهمم، میدانم مراقبم هستی. حتی پیش از آن وقتها، حواست هست به رفتار مردم، حرفهایشان. تملق و ریا، به همه چیزهایی که یک عمر روی آنها حساس بودی و همه صفتهایی که نه من، بلکه هیچکس در تو ندیده. آخر اگر بگویم من ندیده بودم که نمیشود. میدانی که من شاخص خوبی برای معرفی تو نیستم. فقط میدانم که تو در جنگ بودی و بعد از آن همیشه سرکار و به تو لقب پدر موشکی ایران دادند. فقط میدانم که نام و یادت لرزه به تن دشمنان اسلام میانداخت».
او در ادامه این نامه آورده است: «من آنقدر محو مهربانی، خوبیها و حرفهایت شده بودم که از شناختن وجودت غافل شدم. آنقدر دستم را گرفتی و دواندی که وقت نکردم صورتت را نگاه کنم. آنقدر با انگشتت به آدمهای خوبتر اشاره کردی که حواسم نبود دستت را دنبال کنم و صاحب انگشت را نگاه کنم، آنقدرعکس امام و آقا را از بچگی مقابل چشمانم گرفتی که بفهمم پیشوا و راهنمای همیشگیام کیست».
دختر شهید حسن تهرانی مقدم خطاب به پدرش میگوید: «ابای مهربانم راستی هوای آن دنیا چطور است، نمیدانم که بیشتر توی مهمانیهای فرماندهان هستی یا مثل سالهای اخیر با جوانان گویا و بیادعا نشست و برخاست میکنی. هر چه باشد خیالم راحت است که حالت خوب است و دیگر خروار خروار غصه در چشمانت جمع نمیشود و دیگر لازم نیست بخندی و ما را بخندانی تا حواسم پرت شود از غصههای چشمانت».
«یادم نرفته هنوز که چطور حسرت میخوردی برای دنیاپرستی بعضیها. برای میزان حسد، کوتاهبینی و خودبینی بعضیها. غصه میخوردی برای جوانان، مردم و برای محدودیت قرآن، برای آنانی که میآمدند در خانه ما و نیاز داشتند و تو هیچوقت دست خالی برشان نمیگرداندی. نمیدانم که در حین آفرینشت خدا چه سهمی از سخاوت و کرم در وجودت ریخت که این چنین لبریز شدی. هیچ وقت نشد که چیزی از تو بخواهم و تو بتوانی و نه بشنوم. نه تنها من بلکه هیچ کس نشد که چیزی از تو بخواهد و بتوانی و نه بشنود».
دختر شهید حسن تهرانی مقدم خطاب به پدرش، میگوید: «پدر خوبم چقدر دلتنگ صدای قرآن خواندنت هستم و دلتنگ جمعههایی که ما را جمع میکردی و برایمان دعای سمات میخواندی. هنوز شهادت گفتنهای آلیاسینت در گوشم میپیچید. آن روز بعدازظهر و عصر جمعه 21 آبان 1390 که خدا آمد، صدایت کرد چه حالی شدی. لابد گفت که خریدنی شدهاید حتما. آن روز تهران لرزید تو لابد گفتهای جانهای ناقابل ما فروخته شد به شخص خدا. فرشتگان شاهد ایستاده بودند و گروه به گروه همخوانی میکردند و آوایشان همهجا پیچیده است. مراسم باشکوهی بوده است، حیف که نشد بیایم و چون زینب حسین (ع) بر پیکر بیسرت بوسه بزنم و رو کنم و بگویم ربنا تقبل منا...».
منبع : خبر گزاری سینا
هنرمندان ژاپنی دراقدامی بسیار جالب و خلاقانه تونلی را از میلیونها لامپ رنگی LED طراحی وساخته اند که بازدیدکنندگان بسیاری را از اقصی نقاط جهان برای دیدن این اثر فوق العاده به این کشور جذب کرده است.ژاپنیها دراین تونل مناظر بسیار زیبایی از طلوع وغروب خورشید،شب پر ستاره،منظره ای از کوه فوجی یاما و.... را برای عموم به نمایش گذاشته اند.
فتبارک الله احسن الخالقین
از آنجایی که هرساله میلیونها قطعه ماهی قرمز بر سر سفرههای هفتسین میآیند باید در حفظ و نگهداری این موجودات کوچک وزیبا بکوشیم تا از کشتار دسته جمعی هر ساله ی آنان جلوگیری شود. از طرف دیگر ماهی قرمز به عواملی نظیر هوا، دما، آب و غذا به مقدار مناسب نیاز دارد تا هم خود سالم بماند و هم احتمالا سلامتی ما را به مخاطره نیندازد.برای کمک به سلامتی خود و مهمان کوچکتان نکات درج شده در ادامه مطلب را بخوانید.
نام علمی ماهی قرمز؛ کاراسیوس اوراتوس و از خانواده کپور ماهیان است
نکاتی جهت آشنایی با این ماهی و موارد بهداشت فردی و نگهداری مناسب ماهی قرمز در پی میآید.
ماهی قرمز که نام علمی آن کاراسیوس اوراتوس است و از خانواده کپور ماهیان بوده، خاستگاه اولیه آن کشور چین است که با گذشت زمان به نقاط دیگر جهان بالاخص ایران معرفی شده است تا آنجایی که هرساله میلیونها قطعه ماهی قرمز بر سر سفرههای هفتسین میآیند
شرایط نگهداری ماهی قرمز
ماهی قرمز به عواملی نظیر هوا، دما، آب و غذا به مقدار مناسب نیاز دارد تا هم خود سالم بماند و هم احتمالا سلامتی ما را به مخاطره نیندازد.
دما: ماهی قرمز در دمای بالای 25 درجه سانتیگراد آسیبپذیر بوده و تغییرات ناگهانی دما باعث مرگ آنها میشود مناسبترین دما برای این ماهی بین 10 تا 25 درجه سانتیگراد است.
هوا: ماهیها به اکسیژن موجود در هوا احتیاج مبرم دارند و این اکسیژن از طریق سطح هوایی که با آب در تماس است وارد ظرف نگهداری ماهی میشود. بنابراین هر چه سطح مقطع بالای تنگ بزرگتر باشد، اکسیژن بیشتری به ماهی میرسد.
آب: استفاده از آب شهری برای ماهی قرمز مشکل خاصی ایجاد نمیکند فقط جهت خارج شدن کلر، قبل از عوض کردن آب ظرف حاوی ماهی، بگذارید که آب بهمدت حداقل 24 ساعت در ظرف مجزا بماند که با این عمل هم کلر موجود در آب از بین رفته و هم آب دمای محیط را پیدا میکند. بهتر است هر هفته یک یا دو نوبت و فقط نیمی از آب ظرف ماهی تعویض شود.
غذا: اگر در شبانه روز یک یا دو نوبت غذا به ماهی بدهیم، نیاز آن بر طرف میشود. غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات در این میان مناسب هستند و حدالامکان از غذاهای آماده آنهم به اندازهای که در آب باقی نماند بهتر است استفاده شود.
مراحل نظارتهای دامپزشکی
کارشناسان دامپزشکی طی نظارتهای ادواری که از مراکز تهیه، تکثیر و پرورش ماهیان بهعمل میآورند ضمن نمونهبرداری از آب و ماهی موارد بیماریهای ویروسی، باکتریایی، انگلی و قارچی را که از سوی سازمان بهداشت جهانی (OIE) بهعنوان بیماریهای اولویتدار اعلام شده است را در آزمایشگاه مورد بررسی قرار داده و با موارد غیربهداشتی برخورد میکنند.
همچنین شرایط اختصاصی حملونقل جهت این مراکز در نظر گرفته شده است که ماهیها با خودروهای مناسب و بهداشتی به مراکز عرضه انتقال داده شوند.
درصورت عدمرعایت بهداشت، این موجود زنده نیز میتواند همانند سایر موجودات، بیماریزا شود که مهمترین آنها بیماریهای گوارشی و زخمهای پوستی هستند. در همین ارتباط کودکان، افراد مسن و کسانی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، از سایرین حساسترند.
همچنین از میان بیماریهای مشترک بین آبزیان و انسان که ممکن است مخاطرات بهداشتی به همراه داشته باشد میتوان به اریزپیلوئید، ویبریوز، سالمونلوز، میکوباکتریوم ماریوم، کلوستریدیوم بوتولینوم، یرسینیوز و... اشاره کرد.
منابع : توکا ... عکسهای حیوانات
لامبورگینی خودروی سواری رضا پهلوی مربوط به 35 سال پیش ساخت ایتالیا
منبع : توکا
منبع : توکا